Kaunista ja toimivaa jokaiseen ikkunaan

Kaihdinliike Gardin ei ole mikään tavallinen kaihdinkauppa – Gardinin 300-neliöinen showroom Espoon Suomenojalla on kuin design-sisustusliike uusimmalla kodin tekniikalla höystettynä. Upeassa, korkeassa tilassa on esillä uudenlaiset, korkealaatuiset ja tyylikkäät kaihtimet, jotka muuttavat asiakkaiden mielikuvan kaihtimista kertaheitolla.

 

Gardinin showroomissa asiakas pääsee näkemään konkreettisesti, miten uudet kaihtimet toimivat ja miltä ne näyttävät ikkunassa, ja juuri tämän takia asiakkaiden kannattaakin tulla paikan päälle valikoimaan juuri omiin tarpeisiin sopivia tuotteita.

 

Perinteisesti asiakkaiden mielissä sälekaihdin on lähinnä pölyä keräävä metallinen häkkyrä, joka sopii paremmin toimistoihin kuin koteihin. Gardin tarjoaa perinteisen sälekaihtimen tilalle kankaisen kaihtimen, joka suojaa katseilta, torjuu ylimääräistä valoa sekä kuumuutta ja näyttää samalla tyylikkäältä ikkunassa kuin ikkunassa. Kaihtimen saa halutessaan myös kokonaan pois näkyvistä rullaamalla se piiloon ikkunan sisällä.

 

Huoletonta käyttöä

Gardinin kaihtimissa käytetään vain myrkyttömiä, PVC-vapaita, paloturvallisia kankaita, joita liike tuo itse Saksasta. Väri- ja kudosvaihtoehtoja on runsaasti. Kankaan valonläpäisevyys sekä auringonsuojauksen taso valitaan tarpeen mukaan eri kangasvaihtoehdoista. Joka tapauksessa Gardinin kangaskaihtimet suojaavat auringonvalolta paremmin kuin perinteiset sälekaihtimet. Lisäksi kangaskaihdin sallii asukkaan nähdä ulos, vaikka liiallinen kuumuus ja valo pysyvätkin poissa. Gardinin kaihtimia voi asentaa myös parvekkeen laseihin ohjausyksikön ollessa joko ulkona tai sisällä.

 

Kaihtimen laskeminen ja nostaminen toimii joko automaattisesti tai käsikäyttöisesti. Sunseal-kaihdinmalli on automatisoitu, joten kaihtimen laskeminen ja nostaminen hoituu vaikkapa sohvan uumenista tai kuntopyörän päältä kätevästi kaukosäätimellä tai älylaitteella. Lumino-malli on perinteinen, käsikäyttöinen malli, jossa kaihtimen pituutta säädellään narun avulla. Kangaskaihtimen asennus on helppoa, eikä karmien puolelle tule reikiä tai jälkiä asennuksesta. Asennus, kuten myös maksuton mittaus ja suunnittelu asiakkaan kotona kuuluvatkin luonnollisesti liikkeen tarjoamiin palveluihin.

 

Yhdellä napinpainalluksella

Gardinin yrittäjä Marko Nenonen on ollut alalla jo 20 vuotta, mutta on edelleen silminnähden innostunut esitellessään erilaisia kaihdinmalleja ja niiden automatisoituja toimintoja. Gardin tarjoaa lisäksi myös taloautomaatiotyyppisen sovelluksen asennuksen, jonka avulla kaihtimia ja valoja voi hallinnoida älypuhelimen tai tabletin ruudulta käsin. Näin yhdellä napin painalluksella taloon saadaan haluttu valoisuustaso esimerkiksi himmentämällä valoja ja laskemalla kaihtimet alas.

 

Gardin on todella panostanut kaihdintuotteisiin, ja liikkeen showroom onkin Pohjoismaiden suurin auringonsuojaukseen erikoistunut yritys. Tarvitseepa asiakas sitten näkösuojaa, kuumuudenestoa, tyylikästä verhoilua ikkunalleen tai helppokäyttöistä valonhallintaa, Gardinista löytyy varmasti jokaiselle juuri sopiva vaihtoehto.

 

Gardin Showroom

Finnoonniitynkuja 1

02270 Espoo

Puh.: +358 44 2717660 / +358 400 262172

E-mail: myynti@gardin.