SunSeal-kaihtimet

SunSeal-kaihtimet

Sinulle, jolle ikkunat ovat merkittävässä osassa, etkä halua että ikkunasi menettävät merkitystään auringonsuojauksen vuoksi. Kun auringonsuojaus on etusijalla ja haluat ikkunoihisi modernin, selkeän ja yksinkertaisen linjakkaan ulkonäön, SunSeal Screenkaihdin on valintasi.

Mikroperforoitu ja PVC vapaat kangasrakenteet  tekee kankaalle harsomaisen efektin jolloin tuote alaslaskettuna ei peitä maisemaa ja suodattaa hyvin valoa.

Pieniin, suuriin ja valtaviin ikkunoihin laadukas lopputulos ja kokonaisuus tuotteella, jolla on testatusti parhaimmat auringonsuojausominaisuudet. Rullautuva screenkaihdin on ylösvedettynä lähes huomaamaton. Kankaiden teknisien ominaisuuksien vuoksi auringonsuojaus on parhaalla mahdollisella tasolla.

Tehokkaimman energiasäästön saavuttamiseksi, ikkunatyypin valinnassa suosittelemme mahdollisimman suurta karmisyvyyttä ja vähäistä Aurinkosuojaa laseissa,jotta itse lasi ei lämpene sekä mahdolliset sävyvaihtelut olisi minimaalisia. Oikeantyyppisellä ikkunalla ja Sunseal-auringonsuojilla voidaan Suomen kylminä talvikuukausina hyödyntää tehokkaasti auringon lämpösäteilyä lämmityksessä tai tarpeen mukaan eristää ikkunaa lämpöhukan torjumiseksi. Vastaavasti kuumina kesäkuukausina voidaan torjua auringonsäteilyn aiheuttamaa ylilämpöä ja säästää jäähdytyskuluissa.