Luminokaihtimet

Luminokaihdin

Luminokaihdin on uusi ja tyylikäs kaihdinratkaisu, joka mahdollistaa valoisista tiloista nauttimisen, kuitenkaan liiallisesta auringonvalosta häikäistymättä ja maisemaa peittämättä. Kaihtimia hankitaan yleisimmin auringonvalon liiallisen häikäisyn estämiseksi, on kuitenkin turhaa pimentää koko tila ja peittää kaunis maisema.

Luminokaihdin palvelee tätä tarvetta loistavasti ja on tässä tapauksessa parempi vaihtoehto kuin sälekaihdin, sillä Luminokaihdin tuo valoa tilaan samalla estäen häikäisyn. Luminokaihdin estää myös tehokkaasti auringonlämmön sisään pääsyn, eikä se kerää pölyä.

Luminokaihtimien idea on hyvin yksinkertainen ja käyttö helppoa. Luminokaihdin asennetaan avattavissa ikkunamalleissa ikkunapuitteiden väliin näkymättömiin. Kiinteissä ikkunoissa kaihdin asennetaan ikkunakarmiin ulkopuolelle sisätilaan. Rullan päädyt ja niiden tekniikka peitetään erikoissuunnitellulla designkannakkeella siistiksi.

Kaihdinta liikutetaan helposti ylös ja alas käsikäyttöisellä nauhavetimellä, joka on asennettu valittuun kohtaan ikkunapuitteessa. Kun kaihdin on nostettuna ylös rullalle se ei näy lainkaan näkymän edessä. Kun Luminokaihdin on rullattuna ylös, ikkunan tarkoitus pääsee oikeuksiinsa, se on puhdas, kirkas ja avoin näkymälle. Kaihtimen kankaalla on suuri merkitys ja se valitaan aina tilasta ja asiakkaan tarpeesta riippuen. Luminomallistoon kuuluu kolme erilaista kangasta, jotka palvelevat eri tarpeita. Luminokaihtimien kankaista Dimmout-kankaat pimentävät huoneen ja maitolasiefektin tekevät Pes-kankaat päästävät valoisuuden läpi, mutta antavat yksityisyyttä.