Gardin Showroom

Lähes 300m2 kokoinen Showroomimme Espoon Suomenojalla tarjoaa kävijälleen elämyksiä ja mielikuvia auringonsuojauksen ja ikkunasisustamisen laajalla tuotevalikoimalla. Haitpa sitten yksittäistä tuotetta , kokonaisvaltaista auringonsuojausta kotiisi tai sisustuksellista näkemystä verhoratkaisuille, Showroom tarjoaa kaikkea tätä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valinnoissasi ja suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden tai viimeistelee sisustuksesi sopivilla materiaalivalinnoilla.

Showroomissa käytössä oleva kodin automaatiojärjestelmä TaHoma luo fiiliksiä ja variaatioita esillä olevista tuote- ja tilakokonaisuuksista, joiden avulla juuri sinä voit nähdä ja kokea mitä kaikkea auringonsuojaus, sisustus, akustiikka, pimennys tai kaikki tämä yhdessä voi olla, ja miten näistä voidaan rakentaa kokonaisuuksia ja eri variaatioita tilaan kuin tilaan.

Showroomissa voit nähdä  ja kokea kaikki tuotteet isoina isoissa ikkunoissa.Tämä mahdollistaa entistä laajemman palvelukonseptin sinulle, joka haluat varmistaa jo ikkunavalintoja tehdessä parhaan lopputuloksen ikkunoiden ja auringonsuojauksen yhteentoimivuudella. Ikkunavalinnoissa tulee huomioida auringonsuojauksen tarve, jolloin kokonaisuus voidaan räätälöidä vastaamaan nykyaikaisen auringonsuojauksen tuomia haasteita ilmastonmuutoksen torjunnassa, sekä energian säästössä. Hyvällä auringonsuojauksella pienennetään jäähdytyksen vaatimaa energian tarvetta sekä energian tuhlausta lämmityksessä ja valaistuksessa.

Varaa aika Gardin Showroomiin myyjiltämme niin saat varmasti yksillöllistä palvelua, suunnitelman kaihdin- tai verhototeutuksesta sekä hyvän tarjouksen,myynti@gardin.fi .

Gardin Showroom on avoinna sinua varten.


Gardin Showroom Espoo